Over ons

Na vele jaren voor een grote uitgeverij te hebben gewerkt, ben ik in 2019 de uitdaging aangegaan en een eigen mediabedrijf gestart. Inmiddels hebben we meerdere museumgidsen, vakbladen en Business Magazines opgezet. Zo is The Spotlight Company o.a. bedenker en ontwikkelaar van het Dental Magazine, Luxe & Lifestyle en fysio Magazine.


De kracht van The Spotlight Company

Wij hebben enorme passie voor gedrukte media en ieder magazine wordt dan ook met enorm veel passie en liefde gemaakt. Dit komt al vroeg tot uiting in de manier waarop wij adverteerders benaderen, altijd vriendelijk en behulpzaam. Maar je ziet het ook terug in de opmaak van onze magazines waar onze vormgever met hart en ziel aan werkt. Bovendien is onze website toegankelijken eenvoudig. Less is more. Daarnaast staat tevredenheid bij zowel de klant, participerende partijen en de lezer voorop. We willen graag dat een ieder trots is op het eindresultaat en we doen het niet voor minder!


De toekomst

The Spotlight Company omarmt vernieuwingen in de breedste zin van het woord. We staan altijd open voor nieuwe samenwerkingen en bedenken en ontwerpen regelmatig nieuwe media. Dus wij gaan door, door met het maken van mooie magazines!

Ons Team

unsplash